Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Last Kingdom S03 te zien op BBC First

  •  
24-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
58 keer bekeken
  •  
The Last Kingdom poster
De historische dramaserie werd het afgelopen weekend tevens verlengd met nog een vierde seizoen.
The Last Kingdom begon als een coproductie van de BBC en BBC America, maar het tweede seizoen werd geproduceerd door de BBC en Netflix. De productie van seizoen drie was volledig in handen van Netflix, maar helaas bleek de Netflix-release van 19 november toch niet te gelden voor een aantal Europese landen, waaronder Nederland. De uitzendrechten lijken hier eerst nog in handen te zijn van de BBC, want op de website van BBC First staat nu te lezen dat het derde seizoen van The Last Kingdom daar op woensdag 9 januari om 22.00 uur in première gaat. In de nieuwe reeks is onder meer een terugkerende rol weggelegd voor Tygo Gernandt. De Nederlandse acteur speelt Jackdaw, een eenling die zich aansluit bij het leger van de mysterieuze profeet Skade (Thea Sofie Loch Næss).
The Last Kingdom S03 start op 9 januari bij BBC First. Het derde seizoen moet in de loop van 2019 tevens op Netflix verschijnen, waar seizoen één en twee al te zien zijn.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!