Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Innocents onthult een eerste trailer

  •  
19-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Innocents
Twee verliefde twintigers komen in gevaar wanneer één van hen over een bijzondere gave blijkt te beschikken.
The Innocents is een Britse Netflix Original en werd bedacht en geschreven door Hania Elkington (The North London Book of the Dead) en Simon Duric ( The Crown , Black Mirror ). Het verhaal volgt de verliefde tieners Harry (Percelle Ascott) en June (Sorcha Groundsell), die beide besluiten van huis weg te lopen. Hun relatie wordt echter op de proef gesteld wanneer June tot haar grote schrik ontdekt dat ze van gedaante kan veranderen (denk aan Mystique in de X-Men-films ). Terwijl ze haar bijzondere kracht onder controle probeert te krijgen, vertelt een mysterieuze professor (Guy Pearce uit Memento) dat er meer mensen zijn zoals zij. Hij belooft dat hij haar zal genezen en haar zal herenigen met haar moeder, die haar drie jaar eerder in de steek liet.
Het eerste seizoen van The Innocents bestaat uit acht afleveringen. Bekijk hieronder alvast de eerste trailer. De serie is vanaf 24 augustus wereldwijd te zien op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!