Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Haunting of Hill House verschijnt 12 oktober

  •  
27-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Haunting of Hill House
Netflix onthulde de premièredatum voor de tiendelige horrorserie met Michiel Huisman (Game of Thrones).
The Haunting of Hill House is een moderne adaptatie van de gelijknamige roman van Shirley Jackson. Het boek werd twee keer eerder verfilmd als The Haunting, waarbij de laatste adaptatie werd geregisseerd door Jan de Bont. De tv-versie draait om verschillende broers en zussen die als kinderen opgroeiden in een huis dat later bekend zou komen te staan als een berucht spookhuis. Als volwassenen komen ze na een tragedie weer samen om de geesten uit het verleden te confronteren. Naast Michiel Huisman zijn er rollen voor onder anderen Carla Gugino ( Wayward Pines ), Elizabeth Reaser ( Manhunt: Unabomber ) en Henry Thomas (E.T.). De serie werd geschreven en geregisseerd door Mike Flanagan, bekend van Ouija: Origin of Evil (waarin Reaser en Thomas ook te zien waren) en Gerald's Game (waarin Gugino te zien was).
The Haunting of Hill House is vanaf 12 oktober te bekijken op Netflix. Michiel Huisman is tevens op Netflix te zien in de romantische film Irreplaceable You.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!