Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Handmaid's Tale S03 heeft een trailer

  •  
01-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Handmaid's Tale
June (Elisabeth Moss) zoekt medestanders die haar kunnen helpen een revolutie in te luiden.
The Handmaid's Tale speelt zich af in een grauwe dystopie genaamd Gilead, waar (vrijwel) alle vrouwen onvruchtbaar zijn en geen rechten meer hebben. De nog wel vruchtbare June (Elisabeth Moss) werkt als dienstmaagd Offred voor commandant Waterford (Joseph Fiennes) en diens vrouw Serena (Yvonne Strahovski). In het derde seizoen wil June een revolutie inluiden. Ze lijkt daarbij ook gesteund te worden door Serena, maar is zij wel echt te vertrouwen? Naast terugkerende castleden Alexis Bledel ( Gilmore Girls ) en Samira Wiley ( Orange is the New Black ) zijn er nieuwe rollen voor Christopher Meloni (Law & Order: SVU, Happy! ) en Elizabeth Raeser ( The Haunting of Hill House ). De serie begon ooit als een adaptatie van het gelijknamige boek van Margaret Atwood.
Het derde seizoen van The Handmaid's Tale is vanaf 6 juni wekelijks te volgen bij Videoland. Dat is slechts één dag na de Amerikaanse première op 5 juni bij Hulu.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!