Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Handmaid's Tale S02 heeft nieuwe trailer

  •  
28-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Handmaid's Tale
Op 26 april trapt Videoland af met een dubbele aflevering van de Emmy-winnende dramaserie.
Het eerste seizoen van The Handmaid's Tale was een verfilming van het gelijknamige boek van Margaret Atwood ( Alias Grace ) en speelde zich af in een dystopische wereld waarin vrouwen gedwongen worden te werken voor de mannelijke machthebbers. In het tweede seizoen volgen we de verdere belevenissen van de inmiddels zwanger geraakte dienstmaagd Offred / June (Elisabeth Moss). Daarnaast zien we hoe het Emily (Alexis Bledel heeft dit seizoen een grotere rol) vergaat in The Colonies, het radioactieve land waar ongehoorzame vrouwen naar verbannen worden. Nieuwe castleden zijn Cherry Jones (de president in de latere seizoenen van 24) en Clea DuVall (Carnivàle). Jones zal te zien zijn als de moeder van June en DuVall geeft gestalte aan de vrouw van Emily. Tot slot heeft ook Marisa Tomei (The Wrestler) een gastrolletje.
Het tweede seizoen The Handmaid's Tale start op 26 april bij Videoland. Bruce Miller ( The 100 ) keerde terug als showrunner en Atwood werd aangetrokken als adviseur.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!