Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Handmaid's Tale S02 heeft eerste teaser trailer

  •  
15-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Handmaid's Tale
Offred (Elisabeth Moss) vecht voor de toekomst van haar kind in het tweede seizoen van The Handmaid's Tale.
Moss won begin deze maand nog een Golden Globe voor haar optreden in het eerste seizoen, terwijl de serie het beeldje voor Beste Dramaserie in de wacht sleepte. Vorig jaar won The Handmaid's Tale maar liefst acht Emmy's. De boekverfilming speelt zich af in een wereld waarin bijna alle vrouwen onvruchtbaar zijn geworden en geen rechten meer hebben. De tweede reeks draait om de zwangerschap van dienstmaagd Offred, die nog wel kinderen blijkt te kunnen krijgen. In het nieuwe seizoen krijgt Alexis Bledel ( Gilmore Girls ) een vaste rol en daarnaast keert ook Samira Wiley ( Orange is the New Black ) terug. Tot slot zal Marisa Tomei (The Wrestler) in de tweede aflevering een gastrol spelen. Hoewel het boek van Margaret Atwood ( Alias Grace ) nu helemaal verfilmd is, bleef de schrijfster voor het tweede seizoen wel aan als consultant.
In Amerika is The Handmaid's Tale vanaf 25 april (er wordt afgetrapt met een dubbele aflevering) wekelijks te volgen op Hulu. Bij ons in Nederland is de serie sinds vorig jaar te zien bij Videoland.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!