Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Handmaid's Tale krijgt derde seizoen

  •  
02-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Handmaid's Tale S02
Het tweede seizoen van de bejubelde dramaserie is in Nederland nu wekelijks te zien bij Videoland.
The Handmaid's Tale is afkomstig van VOD-dienst Hulu, dat in Amerika inmiddels 20 miljoen abonnees heeft. En om dat te vieren werd vandaag het derde seizoen van hun Emmy-winnende drama aangekondigd. In Amerika trok de première van het tweede seizoen vorige maand twee keer zoveel kijkers als de première van het eerste seizoen. The Handmaid's Talespeelt zich af in Gilead, een totalitaire samenleving waar vrouwen geen rechten en inmiddels bijna allemaal onvruchtbaar zijn geworden. Dienstmaagd Offred (Elisabeth Moss) blijkt echter nog wel in verwachting te zijn geraakt, en moet haar toekomstige kind zien te redden uit haar dystopische nachtmerrie. Vorig jaar won The Handmaid's Tale maar liefst acht Emmy's. Daarnaast werden de serie en het spel van Moss ook beide bekroond met een Golden Globe.
In Nederland is The Handmaid's Tale te zien bij Videoland. Deze maand ( op 15 mei ) start ook de Belgische zender Canvas met de afleveringen van het eerste seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!