Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Handmaid’s Tale gaat op 8 juni van start bij Fox

  •  
08-04-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
The Handmaid's Tale
De eerste twee seizoenen zijn achter elkaar te zien, met elke maandag een dubbele aflevering.
The Handmaid's Tale is nog enkel beschikbaar bij vod-diensten als Videoland en Ziggo, maar daar komt nu verandering in: vanaf 8 juni is de bejubelde dramaserie ook wekelijks op televisie te zien bij zender Fox, dat elke maandag een dubbele aflevering uit zal zenden. Het eerste seizoen en het tweede seizoen komen achter elkaar op tv, het derde seizoen volgt later dit jaar. The Handmaid's Tale is een bewerking van het boek van Margaret Atwood ( Alias Grace ) en speelt zich af in een grauwe dystopie waar bijna alle vrouwen onvruchtbaar zijn en als dienstmaagden moeten werken voor de mannelijke machthebbers. Elisabeth Moss ( Top of the Lake ) speelt June, één van de laatste vrouwen die nog wel kinderen kan krijgen. Het eerste seizoen won acht Emmy's, waaronder die voor de beste dramaserie.
Overigens is de productie van het vierde seizoen van The Handmaid's Tale voor onbepaalde tijd uitgesteld in verband met de huidige corona-uitbraak.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!