de Lagarde

The Grand Tour S03 heeft trailer

  •  
27-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Grand Tour S03
Vanaf 18 januari zijn Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May weer wekelijks te zien bij Amazon Prime.
Na Top Gear op de BBC herenigde presentator Jeremy Clarkson met collega’s Richard Hammond en James May voor een soortgelijk programma op Amazon Prime Video. In The Grand Tour trekt het drietal in de meest uiteenlopende voertuigen door de meest uiteenlopende gebieden. In de trailer zien we bijvoorbeeld hoe Hammond in Colombia zijn jeep over een gammele brug probeert te krijgen. Daarnaast ging Clarkson een bizarre uitdaging aan in de sneeuw van Zweden en verder werd er geschoten in onder meer Schotland, Mongolië en China. In Amerika werden Nevada en Detroit aangedaan. De gasten voor het derde seizoen zijn nog niet bekend, maar in de tweede reeks waren onder anderen Kiefer Sutherland ( Designated Survivor ) en David Hasselhoff ( Knight Rider ) te zien.
Het derde seizoen van The Grand Tour gaat 18 januari in première bij Amazon Prime Video. Er zal vanaf die vrijdag elke week een nieuwe aflevering worden vrijgegeven.
Bekijk ook de trailer voor de tweedelige Colombia-special van The Grand Tour, die beschikbaar wordt gesteld op 25 en 26 januari.
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!