Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Good Place S03 start op 28 september

  •  
12-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Good Place S03 poster
Vanaf eind deze maand wordt er weer wekelijks een nieuwe aflevering toegevoegd op Netflix.
In de komische serie The Good Place belandt de egocentrische Eleanor na haar overlijden onterecht in de hemel. Ze besluit het administratieve foutje stil te houden, terwijl ze in het geheim haar leven betert, in de hoop een langer verblijf veilig te stellen. Eleanor wordt gespeeld door Kristen Bell, die onlangs op Netflix te zien was in de film Like Father en momenteel met Hulu in onderhandeling is voor nieuwe afleveringen van Veronica Mars. Ted Danson (Cheers) geeft gestalte aan de goddelijke vormgever van plek waar Eleanor zich bevindt. The Good Place werd gecreëerd door Mike Schur, bekend van The Office en tevens de (mede)bedenker van Brooklyn Nine-Nine en Parks and Recreation. De derde reeks is vanaf 28 september wekelijks te volgen op Netflix. Naar verwachting last de serie later dit jaar wel weer even een winterstop in.
Bekijk de recensie van de eerste afleveringen en beluister de soundtrack. En lees daarnaast ook nog deze acht redenenen om nu aan The Good Place te beginnen.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!