Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Good Place krijgt een vierde seizoen

  •  
05-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Good Place S03
De komische serie met Kristen Bell en Ted Danson is bij ons in Nederland te volgen op Netflix.
The Good Place werd bedacht door Michael Schur, bekend van het eveneens op Netflix te bekijken Brooklyn Nine-Nine. NBC maakte nog niet bekend hoeveel afleveringen de vierde reeks krijgt, maar de andere seizoenen bestaan elk uit dertien episodes. In The Good Place komt de egocentrische Eleanor (Kristen Bell) na haar overlijden door toedoen van een administratieve fout terecht in een idyllisch hiernamaals, gecreëerd door de hemelse opzichter Michael (Ted Danson). Ze houdt haar geheim verborgen, in de hoop haar gedrag alsnog te kunnen verbeteren en zo een langer verblijf in 'the good place' veilig te stellen. Inmiddels hebben meerdere twists de opzet waar de serie mee begon echter volledig omgegooid. Wanneer het vierde seizoen in première gaat is nog niet bekend.
De eerste acht afleveringen van het derde seizoen van The Good Place zijn nu te bekijken op Netflix. Lees ook onze recensie van de start van het derde seizoen.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!