Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Good Doctor krijgt tweede seizoen

  •  
08-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Good Doctor
De in Amerika mateloos populaire ziekenhuisserie is bij ons in Nederland te zien op RTL 4 en bij Videoland.
The Good Doctor werd bedacht door David Shore, die eerder verantwoordelijk was voor een andere bekende tv-dokter, namelijk de door Hugh Laurie gespeelde House. Het hoodpersonage in The Good Doctor is in tegenstelling tot House geen misantroop, maar heeft wel moeite om contact te maken met mensen. De serie draait namelijk om Shaun Murphy (Freddie Highmore, sinds kort weer op Netflix te zien als Norman Bates in het vierde seizoen van Bates Motel ), een jonge dokter met autisime en het savant-syndroom. Hij verruilt zijn rustige leventje in Wyoming voor een drukke baan in het prestigieuze San Jose St. Bonaventure Hospital in Californië . Daar moet hij extra hard werken om zijn collega's en het sceptische bestuur te overtuigen van zijn kunnen. Zijn enige aanhanger Dr. Glassman (Richard Schiff) probeert hem daarbij te helpen.
The Good Doctor is elke maandag te zien op RTL4 en de serie is ook beschikbaar bij Videoland , waar eveneens telkens op de maandag een aflevering wordt toegevoegd.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!