Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Good Doctor komt naar Videoland

  •  
22-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
79 keer bekeken
  •  
The Good Doctor
De populaire ziekenhuisserie van David Shore (House) is vanaf eind deze maand ook te zien in Nederland.
The Good Doctor draait om Shaun Murphy (Freddie Highmore, vooral bekend als de jonge Norman Bates in Bates Motel ), een jonge chirurg met autisme en het savant-syndroom. Hij vertrekt van het platteland naar de stad en gaat aan de slag in het St. Bonaventure-ziekenhuis in San José. Ondanks dat hij daar niemand kent en moeite heeft om persoonlijk contact te maken, daagt zijn enige aanhanger Dr. Glassman (Richard Schiff) het sceptische bestuur en de medewerkers van het ziekenhuis uit door Shaun toe te voegen aan het team van chirurgen. Als vreemde eend in de bijt moet hij extra hard werken om zijn collega's te overtuigen dat zijn buitengewone medische gaven levens zullen redden. The Good Doctor wordt in Amerika zeer goed bekeken en de serie groeide ook in andere landen uit tot een kijkcijferhit.
Op 29 januari verschijnen de eerste negen afleveringen van The Good Doctor op Videoland. Daarna volgt er wekelijks een nieuwe aflevering. De serie gaat op 29 januari ook van start op RTL 4.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!