Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Gifted stopt na twee seizoenen

  •  
18-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
604 keer bekeken
  •  
The Gifted
De op de X-Men-strips gebaseerde superheldenserie van Fox zal geen derde seizoen meer krijgen.
Na alle gecancelde Marvel-series op Netflix is er nu ook een einde gekomen aan een Marvel-show op Fox. De zender bestelt namelijk geen derde seizoen van de X-Men-serie The Gifted. Het door Matt Nix (Burne Notice) bedachte The Gifted volgt twee ouders (Amy Acker en Stephen Moyer), die ontdekken dat hun twee kinderen (Natalie Alyn Lind en Percy Hines White) over bijzondere krachten beschikken. Het gezin slaat noodgedwongen op de vlucht en ontmoet een aantal lotgenoten. Het tweede seizoen trok in Amerika te weinig kijkers, maar mogelijk komt er elders toch nog een vervolg. Net als Marvel is Fox inmiddels onderdeel van Disney, dat dit jaar met een eigen VOD-dienst komt, waar de makers The Gifted graag weer tot leven zouden willen wekken.
Fox zendt in Nederland overigens ook de X-Men-serie Legion uit, waarvan dit jaar het derde seizoen in première gaat. Daarmee wordt ook die serie dan afgesloten.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!