Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The First: teaser voor serie met Sean Penn

  •  
24-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The First
Sean Penn speelt de hoofdrol in het nieuwe ruimtedrama van House of Cards-bedenker Beau Willimon.
Sean Penn speelde tot nu toe hier en daar een verdwaald gastrolletje op televisie, maar The First markeert zijn eerste echte hoofdrol op het kleine scherm. De tweevoudig Oscarwinnaar (voor Milk en Mystic River) is in The First te zien als Tom Haggerty, een astronaut die deel uitmaakt van de eerste bemande missie naar de planeet Mars. Naast de astronauten die de reis maken, zal de serie ook het effect op hun vrienden en familieleden op aarde laten zien. Penn krijgt in The First gezelschap van Natascha McElhone ( Designated Survivor ), die gestalte geeft aan Liz Ingram, één van de geldschieters voor de missie. Het drama is de nieuwe serie van Beau Willimon. Willimon is tevens de bedenker van House of Cards , hoewel hij die serie na het vierde seizoen (nog voor het ontslag van Kevin Spacey dus) besloot te verlaten.
The First start 14 september op Hulu. Een Nederlandse datum is er niet, maar Hulu-series als The Handmaid's Tale en The Looming Tower zijn nu ook bij ons te zien.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!