Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Expanse gaat verder op Amazon

  •  
26-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Expanse
De scifi-serie krijgt toch nog een vierde seizoen, maar deze zal straks niet te zien zijn op Netflix.
Het is namelijk Amazon dat een vierde seizoen heeft besteld van The Expanse, een serie die eerder deze maand werd gecanceld door Syfy. De VOD-rechten van de eerste drie seizoenen van de serie zijn in handen van Amazon (in Amerika) en Netflix (in de rest van de wereld, behalve Nieuw-Zeeland). Vandaag werd bekend gemaakt dat het vierde seizoen straks exclusief te zien zal zijn bij Amazon, al is het nog niet bekend uit hoeveel afleveringen die nieuwe reeks zal bestaan. The Expanse is afkomstig van scenaristen Mark Fergus en Hawk Ostby, die een Oscarnominatie ontvingen voor Children of Men. De serie is een adaptatie van de boeken van S.A. Corey en speelt zich af in een verre toekomst, waarin de mensheid ons sterrenstelsel heeft gekoloniseerd. Rollen zijn er voor Thomas Jane, Steven Strait en Shohreh Aghdashloo.
Na Brooklyn Nine-Nine is The Expanse de tweede onlangs gecancelde serie die toch nog wordt teruggebracht. Het gestopte Lucifer krijgt nog twee extra afleveringen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!