Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The End of the F***ing World krijgt vervolg

  •  
22-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The End of the Fucking World
Ruim een half jaar na de release van de serie is er nu alsnog een tweede seizoen aangekondigd.
The End of the F***ing World bleek begin dit jaar een enorme hit voor Netflix, maar na de release bleef het opvallend stil rond een eventueel vervolg. Inmiddels is er alsnog een tweede reeks aangekondigd. De serie draait om de zelfbenoemde psychopaat James (Alex Lawther, die ooit werd gechanteerd door een hacker in Black Mirror ) en de rebelse Alyssa (Jessica Barden, ooit te zien als de misbruikte Justine in Penny Dreadful ). De twee verstoten tieners ondernemen samen een roadtrip en tijdens die chaotische reis besluiten ze steeds meer grenzen op te zoeken. Gemma Whelan (Yara Greyjoy in Game of Thrones ) had in het eerste seizoen een bijrol. De gitzwarte komedieserie werd gebaseerd op de gelijknamige strip van Charles Forsman. Charlie Covell (Burn Burn Burn) trad voor het eerste seizoen aan als showrunner en keert ook terug voor de tweede reeks.
The End of the F***ing World is een coproductie van Netflix en Channel 4. Bij ons verschijnt de nieuwe reeks op Netflix, al is er nog geen premièredatum bekend.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!