Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The CW onthult talloze premièredata

  •  
20-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The CW superheroes
Veel tv-series van de zender (zoals The Flash, Supergirl, Dynasty, Riverdale) verschijnen in Nederland op Netflix.
De premièredata voor de superhelden op The CW zijn in Amerika als volgt: The Flash S05 en Black Lightning S02 op 9 oktober, Supergirl S04 op 14 oktober, Arrow S07 op 15 oktober en Legends of Tomorrow S04 op 22 oktober. Als Netflix de rechten op al deze series kan behouden, verschijnen ze weer telkens een dag later in Nederland. Hetzelfde geldt voor de nieuwe afleveringen van Riverdale (S03 begint op 10 oktober) en Dynasty (S02 begint op 12 oktober), waarvan de vorige seizoenen in Nederland ook zo goed als gelijktijdig op Netflix verschenen. Op 12 oktober gaat My Crazy Ex-Girlfriend S04 van start, dat hopelijk ook zo goed als gelijktijdig op Netflix verschijnt. The CW debuteert verder nog gloednieuwe series als Charmed en Roswell , maar het is niet bekend of deze series straks bij ons in Nederland ook naar Netflix komen.
Voor de fans van The Vampire Diaries en The Originals : op 25 oktober gaat Legacies op The CW in première, maar of die serie naar Netflix komt is ook nog niet bekend.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!