Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Crown: trailer voor het derde seizoen

  •  
21-10-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Crown poster
De nieuwe trailer onthult Helena Bonham Carter als prinses Margaret en Tobias Menzies als prins Philip.
In het derde seizoen van The Crown worstelen koningin Elizabeth (Olivia Colman neemt de rol over van Claire Foy) en haar familieleden met een snel veranderend politiek klimaat in Groot-Brittannië. De nieuwe reeks bestrijkt de periode 1964-1977: de uitbundigheid van de jaren zestig en de kater van de jaren zeventig zorgen ervoor dat Elizabeth en de overige royals zich moeten aanpassen aan een turbulente nieuwe wereld. Colman (haar rol als koningin in The Favourite leverde haar een Oscar op) was al te zien als Elizabeth in een vorige teaser , maar de nieuwe trailer onthult verder ook nieuwkomers Helena Bonham Carter als prinses Margaret en Tobias Menzies als prins Philip. The Crown werd bedacht en geschreven door Peter Morgan, bekend van de film The Queen.
Het derde seizoen van The Crown is vanaf 17 november te bekijken op Netflix. Lees de recensie van het eerste seizoen en leer meer over de intromuziek van de serie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!