Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Crown S03: nieuwe castleden toegevoegd

  •  
04-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Crown
Helena Bonham Carter is bevestigd als de nieuwe Margaret en verder komt ook Jason Watkins de cast versterken.
In het derde seizoen van The Crown neemt Helana Bonham Carter de rol van prinses Margaret over van Vanessa Kirby. Bonham Carter, die ooit de moeder van de huidige koningin Elizabeth speelde in The King's Speech, is bekend van haar rollen Fight Club en Harry Potter. 'Ik kan niet beslissen wat ik enger vind: dat ik de echte Margaret eer aan moet doen, of dat ik de performance van Vanessa moet evenaren', liet de actrice weten in een verklaring. Jason Watkins zal straks gestalte geven aan de Britse premier Harold Wilson. De acteur speelde eerder rollen in Trollied en Taboo en werkt daarnaast met Netflix aan de nieuwe verfilming van Watership Down. In het derde seizoen van The Crown zijn ook Olivia Colman en Tobias Menzies te zien.
Het derde en vierde seizoen van The Crown worden tegelijkertijd opgenomen. Het derde seizoen verschijnt in 2019 op Netflix, gevolgd door seizoen vier in 2020.
Lees ook onze recensie van het eerste seizoen en beluister de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!