Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Crown: nieuwe teaser voor derde seizoen

  •  
20-09-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Crown S03
Olivia Colman volgt Claire Foy op en de teaser speelt op een geestige manier met deze wisseling van de wacht.
In het derde seizoen van The Crown maakt een nieuwe beveiliger zijn opwachting op Downing Street, terwijl koningin Elizabeth en haar familie worstelen met een snel veranderend politiek klimaat in Groot-Brittannië. De monarch wordt in het derde seizoen niet langer gespeeld door Claire Foy: inmiddels is Olivia Colman ( Broadchurch ) te zien als een wat oudere Elizabeth. In de nieuwe teaser wordt met veel gevoel voor humor de hercasting nog eens benadrukt, waarbij de koningin naar haar twee portretten staart en droogjes opmerkt: 'Er valt niets aan te doen, men moet er maar verder mee.' Daarnaast volgt Helena Bonham Carter (Fight Club) Vanessa Kirby op in de rol van prinses Margaret, en werd Gillian Anderson ( Sex Education ) gecast als politica Margaret Thatcher.
Het derde seizoen van The Crown is vanaf 17 november te bekijken op Netflix. Lees de recensie van het eerste seizoen en leer meer over de intromuziek van de serie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!