Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Crown: eerste foto van Olivia Colman

  •  
16-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Queen S03
Netflix onthulde een foto van Olivia Colman als Queen Elizabeth in het derde seizoen van The Crown.
De Britse koningin werd in de eerste twee seizoenen van The Crown nog gespeeld door Claire Foy, maar in het derde seizoen speelt Olivia Colman een iets oudere versie van het personage. Colman is onder meer bekend van haar rollen in Broadchurch en The Night Manager. Op haar eerste foto 'in character' als Elizabeth is ze te zien met een kopje thee en een sneetje toast. Tobias Menzies ( Outlander ) neemt in de derde reeks van The Crown de rol van prins Philip over van Matt Smith en Helena Bonham Carter (Fight Club) volgt Vanessa Kirby op als prinses Margaret. De derde seizoen pakt de draad weer op in 1963. We gaan in de nieuwe afleveringen onder meer zien hoe Engeland in 1966 het WK voetbal won en hoe de Beatles met hun muziek het land en de wereld veroverden.
Het derde seizoen van The Crown verschijnt in 2019 op Netflix. Voor de mensen die bang zijn Claire Foy te gaan missen: ze komt dit jaar met een nieuwe bioscoopfilm.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!