Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Bridge verwijderd van Netflix

  •  
01-11-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
1561 keer bekeken
  •  
The Bridge 408
Netflix heeft de licentie niet kunnen verlengen, maar de serie is nog wel in zijn geheel te zien bij Ziggo.
Begin oktober kwam The Bridge op Netflix terecht in de gevarenzone en het is de VOD-dienst helaas niet gelukt om de serie te behouden. Nog voordat het vierde seizoen op Netflix kon verschijnen is de complete serie daar nu uit het aanbod verwijderd. The Bridge werd bedacht door Hans Rosenfeldt, die tevens verantwoordelijk is voor Marcella en het net op NPO 3 begonnen The Lawyer. De misdaadserie draait om de Zweedse detective Saga Noren (Sofia Helin), die moet samenwerken met een Deense collega, omdat er een lijk is gevonden op de brug die Malmö verbindt met Kopenhagen. Er zijn nog wel andere VOD-aanbieders waar je The Bridge momenteel terug kunt kijken: op NPO Start Plus zijn veel seizoenen beschikbaar en Ziggo Movies en Series heeft alle seizoenen in het aanbod.
Heb je het vierde seizoen van The Bridge nog niet gezien? Lees dan hier wat je zoal kunt verwachten. Of volg de links naar de recensies van de individuele afleveringen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!