Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Bridge S04 uitgesteld tot 21 juli

  •  
08-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Bridge S04
Het vierde seizoen van de Scandinavische misdaadserie laat nog een maandje langer op zich wachten.
In maart onthulde de NPO alvast dat de vierde reeks van The Bridge ergens in juni in première zou gaan. Die maand is door de omroep namelijk omgedoopt tot 'detective maand'. Inmiddels is echter bekend gemaakt dat de nieuwe reeks is uitgesteld. Het vierde seizoen van The Bridge - dat in Nederland overigens al wel werd uitgebracht op dvd - zal nu op 21 juli in première gaan op NPO 2. The Bridge draait om de Zweedse detective Saga Norén (Sofia Helin), die in het vierde seizoen van de succesvolle misdaadserie voor de tweede keer wordt bijgestaan door haar Deense collega Henrik Sabroe (Thure Lindhardt). In de vierde reeks krijgt het tweetal te maken met de brute moord op de directrice van de migratiedienst, die door een steniging om het leven is gebracht.
Het vierde seizoen van The Bridge is vanaf 21 juli te zien op NPO 2. Overigens zijn de voorgaande drie seizoenen van de serie momenteel ook terug te kijken op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!