Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Bridge S04 start in juni bij de NPO

  •  
17-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
56 keer bekeken
  •  
The Bridge
De NPO onthulde alvast de maand waarin de laatste reeks van de Scandinavische tv-hit bij ons in première gaat.
Seizoen vier staat geprogrammeerd voor mid-juni, hoewel de exacte datum pas later bekend wordt gemaakt. De hoofdrol in The Bridge (de titel verwijst naar de brug tussen Zweden en Denenmarken) is voor de Zweedse actrice Sofia Helin, die in alle seizoenen gestalte gaf aan detective Saga Norén. In de afsluitende reeks krijgt Helin wederom gezelschap van Thure Lindhardt, die in de derde reeks voor het eerst te zien was als haar Deense partner Henrik Sabroe. In het vierde seizoen onderzoekt het tweetal de brute moord op de directrice van de migratiedienst, die door een steniging om het leven is gebracht. De reeks was al tegen betaling te zien op de website van Lumière, de Nederlandse distributeur van de serie, en verscheen vorige maand ook op dvd.
Het vierde seizoen van The Bridge gaat halverwege de maand juni in première bij de NPO. De voorgaande drie seizoenen kun je momenteel ook terugkijken op Netflix.
Update : het vierde seizoen van The Bridge is inmiddels uitgesteld tot 21 juli.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!