Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Bridge S04 binnenkort ook bij Ziggo

  •  
06-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Bridge 401
Het laatste seizoen van de 'nordic noir' is vanaf oktober ook te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Het vierde seizoen van The Bridge werd onlangs al uitgezonden door de NPO, maar is straks ook 'on demand' terug te kijken bij Ziggo. In het vierde seizoen wordt op een Deens eilandje bij de Sontbrug een vrouw gestenigd. Het gaat om Margrethe Thormod, de directrice van een migratie-bureau in Kopenhagen, die recentelijk was verwikkeld in een deportatieschandaal. Samen met zijn Deense collega Jonas Mandrup begint rechercheur Henrik Sabroe een onderzoek naar de lugubere moord. Saga Norén zit aan de start van het vierde seizoen nog in de gevangenis, omdat ze verdacht wordt van de moord op haar eigen moeder. Wil je meer weten over het vierde seizoen van The Bridge? Lees dan onze terugblik op de drie eerdere seizoenen of (als enige spoilers geen bezwaar zijn) de recensie van de première van het vierde seizoen.
Het vierde seizoen van The Bridge is vanaf 1 oktober te zien bij Ziggo Movies & Series. Volgens bedenker Hans Rosenfeldt ( Marcella ) komt er geen seizoen vijf.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!