Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Bridge dreigt van Netflix te verdwijnen

  •  
03-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Bridge S03
De drie seizoenen van de Scandinavische detectiveserie zitten op Netflix momenteel in de 'gevarenzone'.
De fansite Netflix-Nederland.nl bericht regelmatig over te van Netflix verdwijnen series. Voor de meeste van de series die in augustus al de klos leken te zijn wist Netflix het tij (vooralsnog) te keren, maar inmiddels is ook The Bridge op de 'zwarte lijst' komen te staan. Netflix geeft momenteel aan dat The Bridge nog tot 31 oktober beschikbaar is en als men de licentie niet weet te verlengen zal de serie inderdaad verwijderd worden. Daardoor wordt het verschijnen van het vierde seizoen op Netflix steeds twijfelachtiger. Het vierde seizoen is wel te zien op NPO Start Plus, en bij Ziggo Movies & Series , waar de afleveringen begin deze maand ook beschikbaar werden gesteld. Gezien de populariteit van The Bridge zal Netflix de licentie ongetwijfeld proberen te verlengen, maar of dat lukt is nog afwachten.
The Bridge werd bedacht door Hans Rosenfeldt, die tevens verantwoordelijk is voor Marcella. Later deze maand gaat zijn nieuwe serie The Lawyer van start bij de NPO.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!