Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Boys: Amazon geeft een teaser vrij

  •  
07-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Boys poster
Tijdens de New York Comic Con werd tevens de casting van Simon Pegg (Spaced, Hot Fuzz) bekendgemaakt.
Na eerder The Tick wordt The Boys volgend jaar de tweede stripverfilming van Amazon. In de comic zijn superhelden zo enorm invloedrijk en populair geworden, dat ze door veel mensen worden aanbeden als goden. Het bedrijf Vought (de teaser onthult Elizabeth Shue als vice-president) ontfermt zich over de imago's van deze superhelden, maar enkele van hen lijken hun status ernstig te misbruiken. En dus stelt Billy Butcher (Karl Urban uit Judge Dredd ) een groep anti-helden genaamd The Boys samen, om corrupte superhelden te bestrijden. Simon Pegg (eerder met Urban te zien in de Star Trek -films) werd op New York Comic Con (zie onderste filmpje) onthuld als het nieuwste castlid. The Boys is gebaseerd op de strips van Garth Ennis ( Preacher ) en werd bedacht door Eric Kripke (Supernatural, het nu op Netflix te bekijken Timeless).
The Boys heeft nog geen releasedatum, maar verschijnt in 2019 op Amazon Prime Video. De serie wordt tevens geproduceerd door Seth Rogen en Evan Goldberg.
https://www.youtube.com/watch?v=FG1EByNnHUU https://www.youtube.com/watch?v=LUJwmlqtsow
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!