Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Blacklist krijgt zesde seizoen

  •  
13-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Blacklist Poster
Het vijfde seizoen is bijna ten einde, maar er zijn alweer 22 nieuwe afleveringen van de serie aangekondigd.
Het eerste seizoen van The Blacklist was in 2013 een enorme hit voor zender NBC. De serie draait om Raymond Reddington (James Spader), een beruchte crimineel die aangeeft bereid te zijn om de overheid te helpen, onder de voorwaarde dat hij samen met agente Elizabeth Keen (Megan Boone) de criminelen op zijn zogenoemde ‘blacklist’ op mag sporen. Het vijfde seizoen is in Nederland elke woensdag te zien op RTL 5. In de vorige aflevering wist Liz eindelijk wraak te nemen op moordenaar Ian Garvey (Jonny Coyne). Ondertussen is Red op zoek naar de zak met menselijke resten. Van wie deze zijn wordt volgens de makers in de finale onthuld. Het vijfde seizoen van The Blacklist staat ook op Videoland, waar de afleveringen telkens nog voor de uitzending op RTL worden toegevoegd.
Het zesde seizoen van The Blacklist heeft nog geen premièredatum. De eerste vier seizoenen staan in Nederland eveneens op Netflix, maar het vijfde seizoen nog niet.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!