Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Affair S04 nu te zien op Netflix

  •  
31-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
74 keer bekeken
  •  
the-affair
Netflix voegde op de valreep van 2018 nieuwe afleveringen van de serie met Dominic West en Ruth Wilson toe.
In The Affair zie we hoe leraar Noah Solloway (Dominic West, nu op de BBC te zien in Les Misérables ) een hevige affaire beleeft met serveerster Alison Lockhart (Ruth Wilson, straks te zien in het vijfde seizoen van Luther , dat morgen van start gaat). Hij is een getrouwde man met vier kinderen die toch niet helemaal gelukkig is, zij ziet haar huwelijk op instorten staan na de dood van haar vierjarige zoontje. Beide personages geven in de serie hun eigen – hevig gekleurde – visie op hun affaire. Het vierde seizoen kwam dit jaar ten einde op de Amerikaanse televisie, en is bij ons nu in zijn geheel te bekijken op Netflix. Er is ook al een vijfde seizoen in de maak, waarin Anna Paquin (bekend van The Piano en de serie True Blood) te zien zal zijn als een inmiddels volwassen Joanie Lockhart.
Alle tien de afleveringen van het vierde seizoen van The Affair staan nu op Netflix. De serie werd bedacht door Sarah Treem en Hagai Levi, bekend van In Treatment.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!