Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The 100: trailer voor het zesde seizoen

  •  
29-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The 100 S06 poster
Bekijk een bijna vier minuten durend voorproefje op het zesde seizoen van de sciencefictionserie.
The 100 speelt zich af in een wereld waarin onze planeet onbewoonbaar is geworden. Vanuit een ruimtestation worden jeugddelinquenten weer teruggestuurd om het aardoppervlak te verkennen. Inmiddels zijn de personages (Eliza Taylor speelt de hoofdrol als Clarke) na een lange reis op een volledig nieuwe planeet beland. In het zesde seizoen zal deze onbekende wereld verder uitgediept gaan worden, waarbij er verschillende nieuwe personages hun intrede doen, zoals de lokale leider Russell (J.R. Bourne). In Amerika gaat het zesde seizoen van The 100 van start op 30 april. Als Netflix, dat de serie buiten Amerika aan mag bieden, de licentie kan behouden - en die kans lijkt vrij groot want The 100 is een populaire serie - zal het zesde seizoen niet veel later ook hier van start gaan.
De eerste vijf seizoenen van The 100 zijn momenteel terug te kijken op Netflix. Op de bevesting van de komst en startdatum van seizoen zes is het dus nog even wachten.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!