Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The 100 S06 gaat eind april van start

  •  
11-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The 100 S05
Vermoedelijk gaat het zesde seizoen bij ons in Nederland dus ergens begin mei van start op Netflix.
De Amerikaanse zender The CW onthulde onlangs de startdata voor de nieuwe (en ook laatste) seizoenen van Jane the Virgin en iZombie, en voegde daar nu tevens de datum voor het zesde seizoen van The 100 aan toe. In Amerika zal seizoen zes op dinsdag 30 april van start gaan. Als Netflix de uitzendrechten buiten Amerika kan behouden, en die kans lijkt groot want The 100 is een populaire serie, zal het nieuwe seizoen niet veel later ook in Nederland van start gaan. De afleveringen van seizoen vijf werden destijds steeds zes dagen na uitzending in Amerika toegevoegd op Netflix. The 100 speelt zich af in een wereld waarin onze planeet onbewoonbaar is geworden. Vanuit een ruimtestation worden honderd jeugddelinquenten teruggestuurd om het oppervlak te verkennen.
De eerste vijf seizoenen van The 100 zijn momenteel terug te kijken op Netflix. Op de bevesting van de komst en startdatum van seizoen zes is het dus nog even wachten.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!