Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The 100: nieuwe trailer voor seizoen zes

  •  
17-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The 100 S06
De personages krijgen op een onbekende planeet te maken met nieuwe vijanden en nieuwe gevaren.
In de wereld van The 100 is onze planeet na een nucleaire oorlog onleefbaar geworden. Vanuit een groot ruimteschip worden uiteindelijk 100 jonge delinquenten terug naar de aarde gestuurd, waar ze tevens andere overlevenden treffen. In de zesde reeks arriveren de personages na een lange ruimtereis echter op een nieuwe planeet, waar ze stuiten op een mysterieuze samenleving. In de aanstaande reeks zijn weer rollen weggelegd voor onder anderen Eliza Taylor en Marie Avgeropoulos, terwijl nieuwkomer JR Bourne (Teen Wolf) wordt geïntroduceerd als Russell, de grote leider van de planeet. Vermoedelijk start het zesde seizoen vlak na de Amerikaanse tv-première op 30 april in Nederland op Netflix, hoewel zij de nieuwe reeks nog niet officieel hebben aangekondigd.
De eerste vijf seizoenen van The 100 zijn momenteel al terug te kijken op Netflix. Daarnaast werd er onlangs door de makers gehint naar een mogelijke spin-off.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!