Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The 100: makers hinten naar spin-off

  •  
02-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The 100
Het zou gaan om een prequel die zich richt op de 'grounders' die de nucleaire oorlog wisten te overleven.
Het zesde seizoen van The 100 gaat al bijna in première en tijdens de promotie voor de nieuwe reeks op WonderCon werd aan de makers gevraagd of ze ideeën hebben voor mogelijke spin-offs. Acteur Richard Harmon liet weten dat hij een serie zou willen zien die opent met het einde van de wereld, en vervolgens dieper ingaat op de oorsprong van de 'grounders'. Showrunner Jason Rothenberg hintte daarna zelfs naar concrete plannen voor een dergelijke spin-off: 'We zijn achter de schermen misschien zelfs al met zoiets bezig. Ik kan er niet over praten. Ik kom mogelijk al in de problemen voor wat ik nu heb gezegd.' Het verhaal van de 'grounders', de aardbewoners die de nucleaire oorlog overleefd bleken te hebben, werd al even aangehaald in het derde seizoen van The 100.
Zender The CW heeft nog niet bevestigd dat een dergelijke spin-off ook echt in de maak is. Het zesde seizoen van The 100 start hier waarschijnlijk in mei op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!