Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The 100 krijgt een zevende seizoen

  •  
24-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The 100 S04
Het zesde seizoen moet nog in première gaan, maar de serie is nu al zeker van nog een zevende reeks.
Volgens The Hollywood Reporter heeft de Amerikaanse zender The CW een zevende seizoen besteld van The 100. In Amerika gaat het zesde seizoen van de serie op 30 april in première op televisie. In Nederland zijn de eerste vijf seizoenen van The 100 nu te zien op Netflix. Waarschijnlijk gaat ook het zesde seizoen daar binnenkort in première, maar Netflix heeft de reeks nog niet officieel aangekondigd. The 100 speelt zich af in een wereld waarin onze aarde na een nucleaire oorlog onbewoonbaar is geworden. Vanuit een groot ruimtestation worden uiteindelijk honderd jeugddelinquenten teruggestuurd naar de aarde, waar ze al snel ontdekken dat ze niet alleen zijn, en vervolgens moeten vechten om te overleven. De serie is gebaseerd op de boekenreeks van Kass Morgan.
Lees ook de recensie van de eerste aflevering van het vijfde seizoen van The 100. En bekijk daarnaast ook onze ode aan de serie en lees meer over de mogelijke spin-off.
Update: Netflix heeft het zesde seizoen inmiddels officieeel aangekondigd.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!