Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Sylvia Hoeks in serie van Peaky Blinders-maker

  •  
04-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
336 keer bekeken
  •  
Sylvia Hoeks
Na Blade Runner 2049 (foto) krijgt Sylvia Hoeks straks een vaste rol in de futuristische dramaserie See.
See speelt zich af in een toekomst waarin iedereen op aarde blind is geworden en de mensheid alle zeilen bij moet zetten om te overleven. Het script werd geschreven door Steven Knight, de bedenker van de BBC-serie Peaky Blinders , en de regie is in handen van Francis Lawrence, die ook de laatste drie Hunger Games-films regisseerde. Hoeks zal in See gestalte geven aan Queen Kane, een politieke leider met een spirituele en militaire achtergrond. De actrice was op de Nederlandse televisie al te zien in series als Vuurzee en Overspel. Vorig jaar brak ze ook internationaal door met haar rol als Luv in Blade Runner 2049. Later dit jaar volgt nog een rol in een grote Amerikaanse productie: in The Girl in the Spider's Web speelt ze de zus van Lisbeth Salander (Claire Foy uit The Crown).
See wordt een originele serie van Apple, dat steeds meer tv-content produceert en momenteel ook werkt aan een tv-serie met Jennifer Aniston en Reese Witherspoon.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!