Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Suits verlengd met een achtste seizoen

  •  
30-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Suits
Suits krijgt een achtste seizoen, maar welke acteurs gaan we straks terugzien? Lees verder voor de spoilers....
De acteurs die terugkeren voor het achtste seizoen zijn Gabriel Macht (Harvey Specter), Sarah Rafferty (Donna Paulsen) en Rick Hoffman (Louis Litt). Verder wordt gastrolspeler Dulé Hill (Alex Williams) gepromoveerd tot vast castlid. Showrunner Aaron Korsh zal ook een nieuwe acteur toevoegen aan de vaste cast, die in het achtste seizoen gestalte zal geven aan een gevaarlijke opponent van Harvey. Patrick J. Adams (Mike Ross) en Meghan Markle (Rachel Zane) maken met ingang van het achtste seizoen niet langer deel uit van de vaste cast. In de finale van seizoen zeven wordt er afscheid genomen van hun personages, die dan waarschijnlijk in het huwelijksbootje stappen. Mogelijk keert Adams nog eens terug als gastrolspeler, aangezien ook Gina Torres (Jessica Pearson) na haar vertrek nog af en toe in de serie te zien was.
Het zevende seizoen van Suits wordt op 28 maart hervat in Amerika. In Nederland zijn de eerste vijf seizoenen momenteel te bekijken op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!