Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Suits S08 wordt in januari hervat

  •  
20-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Suits S08
De eerste teaser trailer voor de tweede seizoenshelft staat helemaal in het teken van Louis Litt.
Zender USA maakte bekend dat het achtste seizoen van Suits op 23 januari wordt hervat op de Amerikaanse televisie. Na het wegvallen van een aantal castleden, werd Katherine Heigl (Grey's Anatomy) in de nieuwe reeks geïntroduceerd als Robert Zane's protegé Samantha Wheeler. In de eerste seizoenshelft vocht ze een harde concurrentiestrijd uit met haar collega Alex Williams (Dulé Hill, die was gepromoveerd tot vast castlid). In de 'midseason finale' was te zien hoe SPOILER Louis Litt (Rick Hoffman) ten koste van Harvey Specter (Gabriel Macht) en Robert Zane (Wendell Pierce) de nieuwe 'managing partner' werd, iets dat Harvey nog steeds niet kan geloven. Amanda Schull is inmiddels eveneens een vast castlid en ook is er een grotere rol weggelegd voor Rachael Harris.
Op Netflix kun je nu kijken naar de eerste vijf seizoenen van Suits plus de eerste helft van seizoen zes. Wanneer de tweede helft van seizoen zes verschijnt is niet bekend.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!