Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Stranger Things S03 speelt zich af in de zomer

  •  
27-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Stranger Things S02
De tijdsprong tussen seizoen twee en drie wordt minder groot dan die tussen seizoen een en twee.
Het eerste seizoen speelde zich namelijk af in november 1983 en het tweede seizoen opende vervolgens rond Halloween in oktober 1984. Het derde seizoen speelt zich nu eens niet af in het najaar, maar begint in de zomer van 1985. Verwacht dus verwijzingen naar films als The Goonies en Back to the Future. Stranger Things-regisseur Shawn Levy verklapte ook dat Eleven (Millie Bobbie Brown) en Mike (Finn Wolfhard) aan de start van seizoen drie nog altijd een stelletje zijn. Dat geldt ook voor Lucas (Caleb McLaughlin) en Max (Sadie Sink), die we in de finale van seizoen twee eveneens zagen zoenen. Volgens Levy gaan we daarnaast meer zien van de 'vaderlijke kant' van Steve (Joe Keery), die in seizoen twee besloot om Dustin (Gaten Matarazzo) onder zijn hoede te nemen.
Het derde seizoen zal bestaan uit acht afleveringen. Lees de recensie van het tweede seizoen, bekijk een overzicht met alle verwijzingen en beluister de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!