Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Stranger Things S03 kreeg een laatste trailer

  •  
21-06-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Stranger Things S03
Over iets minder dan twee weken zijn Eleven en haar vrienden weer te zien in acht nieuwe afleveringen.
Aan het einde van het tweede seizoen van Stranger Things dichtte Eleven (Millie Bobby Brown) het ondergrondse portaal naar de Upside Down, maar het lijkt erop dat de kwade kracht (ook bekend als The Mind Flayer) nog steeds ronddoolt in onze wereld. De laatste trailer voor het derde seizoen lijkt ernaar te hinten dat hij zelfs een nieuwe 'host' heeft gekozen: Billy (Dacre Montgomery). De trailer toont ook dat de schaal van de serie inmiddels nog groter is geworden. Naast de vertrouwde castleden zijn er in het derde seizoen nieuwe rollen weggelegd voor Cary Elwes (als de gladde burgemeester van Hawkins), Jake Busey (als een dubieuze journalist van The Hawkins Post) en Maya Hawke (als een nieuwe vriendin van de door Joe Keery gespeelde Steve).
Het derde seizoen verschijnt 4 juli op Netflix. Lees de recensie van het tweede seizoen, bekijk een overzicht met alle verwijzingen en beluister de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!