Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Stranger Things S03 krijgt acht afleveringen

  •  
11-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Stranger Things
Het tweede seizoen van Stranger Things bestond uit negen afleveringen, maar de derde reeks krijgt er weer acht.
Het eerste seizoen van Stranger Things bestond ook uit acht afleveringen, waarna het aantal voor de tweede reeks werd opgeschroefd naar negen stuks. Volgens de website TVLine krijgt de derde reeks er nu toch weer acht. We weten nog vrij weinig over het derde seizoen in het algemeen, maar eerder werd door makers Matt en Ross Duffer bevestigd dat de gebeurtenissen zich deze keer afspelen in 1985, het jaar waarin films als The Goonies en Back to the Future het levenslicht zagen. Het vorige seizoen speelde zich af in 1984 en bevatte verwijzingen naar onder meer het in dat jaar verschenen Ghostbusters. De Duffer-broers lieten tevens weten dat de tijdsprongen tussen de seizoenen noodzakelijk zijn, omdat de kindacteurs telkens zichtbaar ouder worden, terwijl de makers niet willen haasten met het schrijven van de scripts.
De opnamen van het derde seizoen van Stranger Things zouden halverwege april van start gaan. Een release in 2018 lijkt daardoor onwaarschijnlijk. Eerder voorspelde acteur David Harbour (Hopper in de serie) een release in 2019.
Lees ook de recensie van het tweede seizoen van Stranger Things, bekijk een overzicht met alle verwijzingen en beluister de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!