Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Stranger Things S03 is nu in productie

  •  
27-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Stranger Things BTS
Bekijk een filmpje waarin de vertrouwde castleden van Stranger Things herenigen voor de table read.
De afgelopen maanden werd er af en toe al een klein beetje informatie over het derde seizoen van de Netflix-serie vrijgegen. Zo weten we dat de nieuwe reeks zich afspeelt in het jaar 1985 (verwacht dus verwijzingen naar films als The Goonies en Back to the Future) en dat de gebeurtenissen deze keer plaatsvinden in de zomer, en niet in het najaar. Daarnaast krijgt Priah Ferguson (die in seizoen twee even te zien was als het bijdehante zusje van Lucas) een wat grotere rol en werd de cast nog verder uitgebreid met acteurs als Maya Hawke (de dochter van Uma Thurman en Ethan Hawke), Jake Busey (die een journalist zal spelen) en Cary Elwes (die de burgemeester van Hawkins zal spelen). Het derde seizoen verschijnt volgens David Harbour (politiechef Hopper in de serie) in 2019 op Netflix.
Het derde seizoen zal bestaan uit acht afleveringen. Lees de recensie van het tweede seizoen, bekijk een overzicht met alle verwijzingen en beluister ook de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!