Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Stranger Things S03 heeft datum

  •  
01-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Stranger Things S03 poster
Deze keer treffen we de kinderen niet met Halloween, maar tijdens de festiviteiten rond Independence Day.
Tijdens de jaarwisseling onthulde Netflix de datum voor het derde seizoen van Stranger Things. Aan het einde van een filmpje waarin werd afgeteld naar het nieuwe jaar kwam naar buiten dat de nieuwe reeks op 4 juli (een feestdag in Amerika) wordt vrijgegeven. Het verhaal van de serie speelt zich deze keer dan ook af in de zomer van 1985, waarbij we verwijzingen naar films als The Goonies en Back to the Future kunnen verwachten. Verder weten we dat het seizoen bestaat uit acht nieuwe afleveringen. Er werden ook een aantal nieuwe gezichten toegevoegd aan de cast: Cary Elwes (The Princess Bride) geeft gestalte aan de gladde burgemeester van Hawkins en Jake Busey (From Dusk till Dawn) zal te zien zijn als een dubieuze journalist voor The Hawkins Post. Ook Maya Hawke krijgt een rol.
Het derde seizoen verschijnt 4 juli op Netflix. Lees de recensie van het tweede seizoen, bekijk een overzicht met alle verwijzingen en beluister de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!