Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Stranger Things S03: eerste blik op Maya Hawke

  •  
16-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Stranger Things S03
Nieuweling Robin (Maya Hawke) komt samen met Steve (Joe Keery) te werken in een ijswinkel. Bekijk de teaser.
Het derde seizoen van Stranger Things speelt zich af in 1985 (verwacht dus verwijzingen naar films als The Goonies en Back to the Future) en er wordt straks een heus winkelcentrum geopend in Hawkins. Er is nu alvast een fictieve reclamespot verschenen voor de shops die er te vinden zijn. In het spotje zien we hoe nieuweling Robin (gespeeld door Maya Hawke, de dochter van Ethan Hawke en Uma Thurman ) samen met Steve (Joe Keery) ergens achter de kassa staat. Naast Hawke werden ook Jake Busey (als een schimmige journalist) en Cary Elwes (als de burgemeester van Hawkins) aan de cast toegevoegd, maar zij zijn nog nergens te zien geweest. Verder krijgt Priah Ferguson (het bijdehante zusje van Lucas) in het derde seizoen - dat in 2019 in première moet gaan - een iets grotere rol.
Het derde seizoen zal bestaan uit acht afleveringen. Lees de recensie van het tweede seizoen, bekijk een overzicht met alle verwijzingen en beluister ook de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!