Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Stranger Things: mysterieuze teaser voor seizoen vier

  •  
06-05-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Stranger Things
De teaser neemt ons mee naar de faciliteit waar Eleven verblijft met een aantal andere kinderen.
Gisteren werd er op cryptische wijze gehint naar de komst van een nieuwe teaser voor het vierde seizoen van Stranger Things en vanmiddag was het zover. In een nieuw filmpje zien we een faciliteit waar kinderen met gekortwiekte kapsels verblijven, terwijl aan een luidruchtig ademende Eleven (Millie Bobby Brown) gevraagd wordt of ze aan het luisteren is. De video werd vergezeld door de mysterieuze cijfercombinatie 002/004. Eleven is het tweede personage dat nu een teaser krijgt, nadat het lot van Jim Hopper (David Harbour) werd onthuld in een eerder filmpje. Wanneer het vierde seizoen van Stranger Things, dat vertraagd werd door de pandemie, naar Netflix komt is nog niet bekend, maar acteur Finn Wolfhard (Mike Wheeler) verwacht dat dit pas in 2022 zal gebeuren.
Bekijk hier onze hypothetische vooruitblik op het vierde seizoen van Stranger Things. En lees daarnaast ook de recensie van de start van het derde seizoen.
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!