Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Stranger Things krijgt een vierde seizoen

  •  
30-09-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Stranger Things S03
Daarnaast tekenden bedenkers en makers Matt en Ross Duffer ook nog een meerjarig contract bij Netflix.
Netflix heeft Stranger Things verlengd met nog een vierde seizoen. Gezien het  enorme succes van de serie komt het nieuws over de verlenging niet bepaald onverwacht. Een eerste teaser voor seizoen vier sluit af met de woorden 'we zijn niet langer in Hawkins', synchroon met het luiden van een klok. Aan het einde van het derde seizoen van Stranger Things was al te zien hoe de familie Byers hun spullen inpakten en uit hun woonplaats vertrokken. Helemaal aan het einde was er nog een epiloog die zich afspeelde in Rusland. De verlenging ging gepaard met nieuws over Matt en Ross Duffer: de bedenkers van Stranger Things tekenden een meerjarige tv-deal bij Netflix, die vergelijkbaar zou zijn met het contract van Game of Thrones-bedenkers David Benioff en D.B. Weiss.
Wanneer het vierde seizoen van Stranger Things op Netflix verschijnt is nog niet bekend. Wij deden vast een voorspelling over hoe de reeks eruit zou kunnen zien.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!