Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Stranger Things: blooper-filmpjes van alle seizoenen

  •  
07-11-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Stranger Things
Daarnaast werd het script (met als titel The Hellfire Club) voor de première van het vierde seizoen onthuld.
Netflix gaf de blooper-filmpjes van alle tot nu toe verschenen seizoenen van Stranger Things vrij: we zien daarin ruim zeven minuten aan verknoeide takes en ongein op de set. De start van de productie van het vierde seizoen van Stranger Things komt steeds dichterbij: op Instagram werd alvast een foto van het script voor de eerste aflevering van seizoen vier onthuld. De aflevering heet The Hellfire Club, een verwijzing naar het 18e-eeuwse geheime genootschap uit Engeland en/of de gelijknamige club die begin jaren tachtig (het decennium waarin Stranger Things zich afspeelt) voor het eerst zijn opwachting maakte in de X-Men -strips. Wanneer het vierde seizoen van de serie op Netflix verschijnt is nog niet bekend, maar onze (hypothetische) vooruitblik is al te lezen.
Lees ook de recensie van het derde seizoen.
https://www.youtube.com/watch?v=tvqhfAA_o-U https://www.youtube.com/watch?v=0fhhgUelft0 https://www.youtube.com/watch?v=V-I4C9mur2w https://www.instagram.com/p/B4i5CohFxp7/?utm_source=ig_web_copy_link
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!