Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Star Trek Discovery S02 heeft trailer

  •  
21-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Star Trek Discovery
Netflix bevestigt dat het tweede seizoen van Star Trek Discovery 'begin 2019' naar de VOD-dienst komt.
Op Comic-Con werd onthuld dat Spock in het aanstaande seizoen te zien zal zijn, maar in de trailer horen we vooralsnog enkel even zijn naam vallen. Wel biedt de trailer een eerste blik op Anson Mount (Hell on Wheels) als Christopher Pike, kapitein van de Enterprise voordat Kirk het bevel van hem overnam. Daarnaast zien we alvast wat van de gastrol die comédienne Tig Notaro ( Happy to Be Here ) heeft in het tweede seizoen. Tot slot werd ook Rebecca Romijn (Mystique in de eerste drie X-Men-films ) aan de cast toegevoegd. Het tweede seizoen van Star Trek: Discovery komt begin 2019 naar Netflix. Daarnaast wordt er vanaf december vier maanden lang elke maand een aflevering (10 tot 15 minuten) van een spin-off getiteld Short Treks vrijgegeven, waarin pesonages als Saru, Tilly en Harry Mudd verder uitgediept worden.
Overigens heeft CBS, dat Star Trek: Discovery in Amerika beschikbaar stelt via zijn eigen streamingdienst, ook nog andere nieuwe Star Trek-series in ontwikkeling.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!