Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Steve Carell opnieuw te zien in tv-serie

  •  
24-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
78 keer bekeken
  •  
Steve Carell
De acteur nam ooit vroegtijdig afscheid van The Office, om zich volledig te kunnen richten op zijn filmcarrière.
Steve Carell krijgt straks de mannelijke hoofdrol in de nog titelloze Apple-serie van en met Reese Witherspoon ( Big Little Lies ) en Jennifer Aniston ( Friends ), die draait om de ochtendshows op televisie. Carell zal gestalte geven aan Mitch Kessler, een nieuwslezer die moeite heeft om relevant te blijven in het hedendaagse medialandschap. Het wordt de eerste tv-rol voor de acteur sinds zijn vroegtijdige vertrek bij The Office in 2011. Carell verliet de serie destijds om zich volledig te kunnen richten op zijn filmcarrière en met succes; in 2015 werd hij genomineerd voor een Oscar voor zijn rol als de excentrieke John du Pont in Foxcatcher. De acteur speelde al eerder een nieuwslezer in de film Bruce Almighty en was tevens te zien als een weerman in de twee Anchorman-films (foto).
Naar verluidt zal Apple zijn nieuwe VOD-dienst in 2019 gaan lanceren in meer dan honderd landen, hoewel het bedrijf nog geen officiële aankondiging heeft gedaan.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!