Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Star Wars-serie met Diego Luna in de maak

  •  
09-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Rogue One
De acteur geeft opnieuw gestalte aan Cassian Andor, het personage dat hij al eerder speelde in Rogue One.
Jon Favreau werkt momenteel voor Disney aan een live-action Star Wars-serie getiteld The Mandalorian , maar Disney heeft inmiddels ook al een tweede - nog titelloze - Star Wars-serie aangekondigd. De hoofdrol is voor Diego Luna, die binnenkort te zien is als de nieuwe drugsbaas in Narcos: Mexico. De tweede Star Wars-serie van Disney wordt een prequel op de film Rogue One: A Star Wars Story , dat zelf een directe prequel was op Star Wars: Episode IV: A New Hope, en Luna geeft opnieuw gestalte aan zijn Rogue One-personage Cassian Andor. De nieuwe show wordt een soort spionageserie die zich richt op de formatie van de rebellen. Of ook andere personages uit Rogue One hun opwachting zullen maken is nog niet bekend. De originele film draaide om rebellen (met naast Luna ook Felicity Jones) die probeerden de bouwplannen voor de Death Star te stelen.
De streamingdienst van Disney gaat inmiddels door het leven als Disney+ en wordt eind 2019 gelanceerd. Naast Star Wars-series zijn er ook Marvel-series in de maak.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!